” pagelayer-tag=”pl_text”>

Zoals ik je natuurlijk al heb gemeld zijn we druk in de weer om de kunde “website building” onder de knie te krijgen. Dus vandaar dat ik even een foto toevoeg van mijn oudste zoon die toen nog erg jong was. Inmiddels is meneer bijna twee koppen groter dan z’n vader, maar dat was toen nog niet zo.

” pagelayer-tag=”pl_text”>
” pagelayer-tag=”pl_text”>

Zoals ik je natuurlijk al heb gemeld zijn we druk in de weer om de kunde “website building” onder de knie te krijgen. Dus vandaar dat ik even een foto toevoeg van mijn oudste zoon die toen nog erg jong was. Inmiddels is meneer bijna twee koppen groter dan z’n vader, maar dat was toen nog niet zo.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *